9 decembrie 2011

Concursul Vodafone Pixelmania,motiv de SEO


In caz ca nu stiati,Vodafone a inceput un concurs de putin timp numit Pixelmania.Treaba e ca in afara de site,nu au promovat acest concurs deloc,adica nicaieri sub nici o forma.Dubios? Ei bine nu pentru okazionstii de pe net.Care s-au pus pe facut eventuri pe facebook si shareuit linkuri cu contul ca referer in ele.
Cum functioneaza ca n-am zis ?! Pai,ai cont pe vodafone,intri zilnic si trebe sa intorci niste pixeli de pe o imagine.In mod normal ai o intoarcere de pixel pe zi.Dar daca inviti 'prieteni' sa participe la concurs,si ei abonati vodafone si cu cont pe myvodafone.ro,atunci primesti pixeli noi de intors,implicit cati prieteni au intrat in concurs.
Multi insa,inclusiv un prieten,si-au facut adevarate scopuri din asta,incercand pe cat posibil sa faca SEO cat mai bun,pentru a fi luat de google in seama si sa apara cat mai sus in google search pentru a-si spori sansele la primirea de pixeli.
Premiile zilnice sunt aici
Ce sa zic,decat bafta celor care ajung aici si gasesc informatiile astea de ajutor si la cat mai multi pixeli intorsi :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de zis, mai jos e locul !