6 octombrie 2011

Steve Jobs a plecat dintre noi


Sunt pe la munca acum,schimbul de noapte...e relativ ok totusi,nu ma plang,fiind mai solitar asa imi place sa stau s-o ard aiurea doar eu,emisia si netul in fata.Tot 'refresh-uiam' wall-ul de pe facebook si mare minune mare : Steve Jobs a murit.
O veste extrem de trista,pentru toti entuziastii internetului si de ce nu gadgeturilor create de acesta.nu prea am multe de spus despre Jobs,doar ca desi nu-l aveam la inima mai deloc,mai ales pentru faptul ca prin iTunes crease o mare plantatie pentru sclavi la care acestia vin volutar sa lucreze si sa si plateasca pentru a lucra acolo,dar l-am respectat ca vizionar,inventator,om de afaceri si de ce nu si pentru inteligenta creeri acelei 'plantatii'.
Multe minti luminate si personalitati ale secolului nostru deja si-au exprimat condoleantele si gandurile fata de moartea 'celui mai mare inventator de la Edison pana in prezent' cum a spus-o S.Spielberg.
Noul CEO Apple,Tim Cook a spus :"Apple a pierdut un vizionar si un creator de geniu, iar lumea a pierdut un om incredibil. Fiti siguri ca Apple nu se va schimba. Steve a ridicat o companie si o cultura unica in lume si asa vom ramane, fiindca acest lucru se afla in ADN-ul nostru"
Chiar si Presedintele SUA,Obama a relatat : "There may be no greater tribute to Steve’s success than the fact that ... the world learned of his passing on a device he invented"
Pana si pepagina Apple.com este scris un scurt necrolog adresat celui care a schimbat vietile multora dintre noi.
Mai postez un filmulet cu Jobs,tinand un discurs la o absolvire din cadrul Stanford University,intitulat Steve Jobs: How to live before you die :

RIP Steve Jobs si eu unul sper ca lumea sa aiba parte de cat mai multi oameni ca tine in viitorul apropiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ceva de zis, mai jos e locul !